Matolcsy György az előbb vásárolt egy olyan luxushifit, amilyen a fiának is van

ÉLET
2018 június 13., 07:24
comments 280

A jegybank elnökének milliárdossá lett családja a jelek szerint szereti a minőségi skandináv dizájnt. 

Olvasó-kémeink most jelentették, hogy a világoskék inget és homokszínű nadrágot viselő Matolcsy György jegybankelnök az imént vásárolt valami jó nagy méretű cuccot a Bálnában megnyílt Bang and Olufsen boltban. A boltból kilépve pedig arról értekezett hangosan, hogy azért vette meg pont ezt, mert a fiának nagyon bejött.

A jegybankelnök Marcedes kisbusza a vidám jelenetet rögíztő olvasónk szerint végig tilosban parkolt.

A dán cég szuper high end hangrendszereket, lejátszókat és tévéket gyárt letisztult dizájnnal, elképesztő árakon.  Mivel be volt csomagolva a zsákmány, azt sajnos nem tudjuk, hogy min akadt meg Matolcsy György szeme. 

Az sem kizárt például, hogy a cég tavaly kihozott BeoLab 50 nevű hangszórójából vett egy párt. Erről a darabonként 13295 euróba, vagyis 4 millió 250 ezer forintba kerülő cuccról ugyanis az egyik fia, Ádám tulajdonában lévő Origo tavaly nyáron cikket közölt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.