Tócsaátúszással tiltakozott a keceli utcák állapota ellen egy helyi fiatal

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Internetbarát tiltakozási formát talált egy keceli fiatalember. Tihamér megelégelte, hogy utcájuk minden egyes eső után járhatatlanná válik a vízelvezetés hiányában, de kérvények írogatása helyett inkább látványos módját választotta a figyelemfelkeltésnek.

Úszónadrágot, úszósapkát és úszószemüveget húzott, majd szabályos startfejessel belevetette magát a csupán pár centi mély, viszont vagy tizenöt méter széles pocsolyába.

Becsületére legyen mondva, le is úszta a távot - már amennyire a körülmények engedték. Külön dicséretet érdemel, hogy mindehhez az amúgy is legnehezebb, de az adott körülmények közötti úszásra különösen alkalmatlannak tűnő pillangóúszást választotta.

"Az úszás során azért szenvedtem egy-két kisebb sérülést, például horzsolásokat a mellkasomnál, hasamon" - mondta Tihamér az úszás után.

Tiltakozása sikerrel járt, az ATV szerint három nappal a videó publikálása után dolgozni kezdett az önkormányzat egyik munkagépe az utcában. Egyelőre még csak a gödröket simítják el, de Tihamér már azzal is elégedett, hogy "legalább már történik valami".

Az ATV tudósítása szerint Kecelen a városközponttól pár száz méterre már vannak olyan földutak, amik zivatarok után járhatatlanok. Kecel polgármestere nem kívánt nyilatkozni a tévének.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.