Tócsaátúszással tiltakozott a keceli utcák állapota ellen egy helyi fiatal

Internetbarát tiltakozási formát talált egy keceli fiatalember. Tihamér megelégelte, hogy utcájuk minden egyes eső után járhatatlanná válik a vízelvezetés hiányában, de kérvények írogatása helyett inkább látványos módját választotta a figyelemfelkeltésnek.

Úszónadrágot, úszósapkát és úszószemüveget húzott, majd szabályos startfejessel belevetette magát a csupán pár centi mély, viszont vagy tizenöt méter széles pocsolyába.

Becsületére legyen mondva, le is úszta a távot - már amennyire a körülmények engedték. Külön dicséretet érdemel, hogy mindehhez az amúgy is legnehezebb, de az adott körülmények közötti úszásra különösen alkalmatlannak tűnő pillangóúszást választotta.

"Az úszás során azért szenvedtem egy-két kisebb sérülést, például horzsolásokat a mellkasomnál, hasamon" - mondta Tihamér az úszás után.

Tiltakozása sikerrel járt, az ATV szerint három nappal a videó publikálása után dolgozni kezdett az önkormányzat egyik munkagépe az utcában. Egyelőre még csak a gödröket simítják el, de Tihamér már azzal is elégedett, hogy "legalább már történik valami".

Az ATV tudósítása szerint Kecelen a városközponttól pár száz méterre már vannak olyan földutak, amik zivatarok után járhatatlanok. Kecel polgármestere nem kívánt nyilatkozni a tévének.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.