Tócsaátúszással tiltakozott a keceli utcák állapota ellen egy helyi fiatal

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Internetbarát tiltakozási formát talált egy keceli fiatalember. Tihamér megelégelte, hogy utcájuk minden egyes eső után járhatatlanná válik a vízelvezetés hiányában, de kérvények írogatása helyett inkább látványos módját választotta a figyelemfelkeltésnek.

Úszónadrágot, úszósapkát és úszószemüveget húzott, majd szabályos startfejessel belevetette magát a csupán pár centi mély, viszont vagy tizenöt méter széles pocsolyába.

Becsületére legyen mondva, le is úszta a távot - már amennyire a körülmények engedték. Külön dicséretet érdemel, hogy mindehhez az amúgy is legnehezebb, de az adott körülmények közötti úszásra különösen alkalmatlannak tűnő pillangóúszást választotta.

"Az úszás során azért szenvedtem egy-két kisebb sérülést, például horzsolásokat a mellkasomnál, hasamon" - mondta Tihamér az úszás után.

Tiltakozása sikerrel járt, az ATV szerint három nappal a videó publikálása után dolgozni kezdett az önkormányzat egyik munkagépe az utcában. Egyelőre még csak a gödröket simítják el, de Tihamér már azzal is elégedett, hogy "legalább már történik valami".

Az ATV tudósítása szerint Kecelen a városközponttól pár száz méterre már vannak olyan földutak, amik zivatarok után járhatatlanok. Kecel polgármestere nem kívánt nyilatkozni a tévének.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.