Oroszország végtelenül sima meccsen 5-0-ra verte Szaúd-Arábiát

  • Furcsa időzítéssel már csütörtökön megkezdődik a futball világbajnokság, egyetlen meccsel, a házigazda Oroszország játszik Szaúd-Arábiával, hogy kitöltse az űrt, amit a szünetelő magyar bajnokság hagyott maga után.
június 14., 17:00
RUS
5
0
SAU
Gól:
Gazinszkíj (12') Cserjisev (43', 91') Dzjuba (73') Golovin (94')
Sárga lap:
Golovin ('88), Al Jassam ('93)
Piros lap:


Nem akarok igazságtalan lenni

de ez volt az egyik legrosszabb 5-0, amit valaha láttam. De az is igaz, hogy az oroszok a sok unalmas szenvedés közepette pár szép gólt is lőttek. Ellenfél lényegében nem volt, a hazaiak rengeteget hibáztak, de a helyzethez képest összeszedték magukat,a kapu előtt pedig kifejezetten jól feltalálták magukat. Elkiabálni hülyeség lenne, de ez lehet Cserisev vébéje. A most két gólt lövő balszélsőt Spanyolországban sokra tartják, most meg tudta mutatni, miért. Dzjuba pedig szintén csodacserének bizonyult egy góllal + egy gólpasszal.

Na ez tényleg szép gól volt, 4-0!

Egy felívelt labdát Dzjuba a 16-os bal sarkánál okosan fejelt le, a lendüületből érkező Cserisev pedig bal külsővel azonnal átcsavarta a jobb felsőbe. Szó mi szó, ez tényleg penge megoldás volt. 


3-0, ki más, mint Dzjuba!

A jobb szélen ügyesen kombinált 3 orosz középpályás, a beadást az 1 perce beállt Dzjuba az ötösről a jobb kapufa mellé fejelte, majd akkorát örjöngött, mint 2,6 Böde Dániel.

Szmolov helyére bejön Dzjuba, az agyatlan óriás

A gigászi termetű középcsatárba a sok csont, bőr és izom mellé nem sok agyszövet jutott. Leghíresebb húzása az volt, amikor nyilvános posztban figurázta ki a bajuszos szövetségi kapitányt, bajuszt mutatva a kezével. De annyira elfogytak az orosz játékosok a sok korábbi sérülés miatt, hogy ő is bekerült.

Majdnem 3-0

Egy takarásból leadott inkább gurítást mint lövést ügyetlenül maga elé paskolt a szaúdi kapus, majdnem bekotorták. Az oroszopk most megérezték a vérszagot, de a szaúdiak kimenekültek a présből.