Egy férfi lekapta a falról az egyik Banksy-képet, és kisétált vele a torontói kiállításról

A torontói rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy megtalálják a betörőt, aki vasárnap ellopott egy Banksy-képet egy kiállításról. A biztonsági kamerák felvétele szerint a tolvaj rövid nézelődés után egyszerűen lekapta a falról a képet, és kisunnyogott vele. 

A rendőrség szerint a Trolley Hunter című kép nyomtatott változatát lopták el, ami 35 ezer amerikai dollárt ér. 

A kiállításon 80 Banksy-képet mutattak be különböző magángyűjteményekből. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.