Elsírta magát bemutatásakor a Real edzője, akit egy nappal a vébé előtt rúgtak ki a spanyol válogatottól

futball
2018 június 15., 09:02
photo_camera Fotó: Vitaliy Timkiv/Sputnik

Bemutatták csütörtök este a Real Madrid új vezetőedzőjét, akit szerdán kivágtak a spanyol válogatottól, mert a szövetség háta mögött állapodott meg a fővárosi csapattal arról, hogy ősztől náluk folytatja.  

Luis Rubiales elnök és a szövetség azon akadt ki, hogy Lopetegui két hete hosszabbított szerződést a válogatottal 2020-ig, erre két nappal a vébé előtt a madridi klub bejelentette, hogy az edző velük állapodott meg, kivásárolják, és a Realhoz megy. A szövetség számára presztízskérdés lett az ügy, és azonnal kivágták Lopeteguit, akit a vébén a sportigazgató Fernando Hierro helyettesít majd.

link Forrás

A Spanyolországba hazaérkező Lopeteguit azonnal be is mutatta a Realnál Florentino Perez klubelnök. Az edző könnyek közt beszélt arról, hogy édesanyja halála után a szerdai volt élete legrosszabb napja, aztán miután megtapsolták, hozzátette, hogy viszont a csütörtöki a legjobb. 

A sajtótájékoztatón összegyűlt madridi újságírók kétszer is nagyon megsüvegelték az új edzőt. A teljes sajtótájékoztatót itt lehet visszanézni:

link Forrás

A spanyolok péntek este 8 órától Portugália ellen kezdik a vébét.   

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.