Elsírta magát bemutatásakor a Real edzője, akit egy nappal a vébé előtt rúgtak ki a spanyol válogatottól

Fotó: Vitaliy Timkiv/Sputnik

Bemutatták csütörtök este a Real Madrid új vezetőedzőjét, akit szerdán kivágtak a spanyol válogatottól, mert a szövetség háta mögött állapodott meg a fővárosi csapattal arról, hogy ősztől náluk folytatja.  

Luis Rubiales elnök és a szövetség azon akadt ki, hogy Lopetegui két hete hosszabbított szerződést a válogatottal 2020-ig, erre két nappal a vébé előtt a madridi klub bejelentette, hogy az edző velük állapodott meg, kivásárolják, és a Realhoz megy. A szövetség számára presztízskérdés lett az ügy, és azonnal kivágták Lopeteguit, akit a vébén a sportigazgató Fernando Hierro helyettesít majd.

A Spanyolországba hazaérkező Lopeteguit azonnal be is mutatta a Realnál Florentino Perez klubelnök. Az edző könnyek közt beszélt arról, hogy édesanyja halála után a szerdai volt élete legrosszabb napja, aztán miután megtapsolták, hozzátette, hogy viszont a csütörtöki a legjobb. 

A sajtótájékoztatón összegyűlt madridi újságírók kétszer is nagyon megsüvegelték az új edzőt. A teljes sajtótájékoztatót itt lehet visszanézni:

A spanyolok péntek este 8 órától Portugália ellen kezdik a vébét.   

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.