Magyar nyomda nem vállalta, így Pozsonyban készül a Magyar Hang

Egyetlen magyar nyomda sem vállalta, így az ötödik lapszám is Pozsonyban készült, mondta a Magyar Nemzet volt munkatársai által készített Magyar Hang főszerkesztője a Zoom.hu-nak. György Zsombor hozzátette, hogy a hetilap újságírói otthonról dolgoznak, de bérelnek egy kis lakást is. A második lapszám kaptak auditált eladási adatot: 

a Lapker Kft. terjesztéséből 4700 darabot adtak el, ami az előfizetőkkel és a kiadói értékesítéssel együtt 6500 darab.

A Zoom.hu szerint ez a szám a nem auditált Magyar Idők eladott példányszámának a másfélszerese. György szerint a 6500 nem reménytelen, de kevés, még sok munka kell, hogy ezt feljebb tornásszák. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.