Magyarok is pályára lépnek a szombati Argentína-Izland meccsen

Szerényen titkolta eddig az MLSZ, de a szombati Argentína-Izland mérkőzésen magyarok is a gyepre lépnek. Az MTI beszámolója szerint

nyolc magyar gyerek lesz a játékoskísérők közt a moszkvai Szpartak Stadionban.

A két budapesti, valamint egy-egy budaörsi, tóalmási, tatai, kecskédi, nyíregyházi és sződligeti gyereket sorsolás útján választották ki az 1500 jelentkező közül. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.