Papírra cseréli műanyag szívószálait a McDonald's

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Szeptembertől műanyag helyett papír szívószálakat ad üdítői mellé a McDonald's Írországban és az Egyesült Királyságban, írja a BBC. A cég környezettudatos döntését a fogyasztók kényszerítették ki, Angliában naponta 1,8 millió egyszer használatos műanyag cső megy a kukákba. A McDonald's bejelentése szerint az Egyesült Államokban egy alternatív műanyag megoldást fognak tesztelni, amit a közleményük nem részletes, de fenntartható megoldásnak nevezik.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.