B. Elek minden mozdíthatót kipakolt a II. kerületi házból, csak saját magát felejtette ott a kanapén

A rendőrség azzal gyanúsítja a 48 éves budapesti B. Eleket, hogy június 5. és június 14. között a teraszajtó üveges részét betörve bement egy II. kerületi házba, és onnan egy hét alatt minden mozdítható tárgyat ellopott: festményeket, kristálycsillárt, antik faliórát, de még a paplant és az ágyneműhuzatokat is.

A nagy cipekedés azért nem tűnt fel senkinek, mert tulajdonos nem lakott a házban, azt albérletbe akarta kiadni. Talált is egy érdeklődőt, akinek június 14-én akarta megmutatni a lakást. Amikor bementek észrevették, hogy a lakást átkutatták és több tárgyat elloptak. 

Ezután felmentek az emeletre, ahol B. Elek aludt a kanapén.A tulajdonos rögtön értesítette a kerületi rendőröket, akik a helyszínen elfogták a férfit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.