Befújták a világbajnokságok első videóbírózás utáni 11-esét

futball
2018 június 16., 09:30
comments 29

A Franciaország-Ausztrália meccsen az 54. percben, 0-0-s állásnál Risdon csúszott be Griezmann-nak, véleményes volt, a bíró nem is fújt, de úgy döntött, hogy él a mostan bevezetett lehetőséggel és visszanézi videón az esetet.

A két csapat addig leállt, a videózás után pedig az uruguayi Cunha befújta a büntetőt és sárgát adott Risdonnak. Griezmann magabiztosan rúgta be a büntetőt. Az addig szenvedő franciák a vezetés megszerzése után szinte azonnal gólt kaptak, Umtiti ütött bele kézzel egy beadásba. Elég egyértelmű volt, de azért ezt is visszanézték. Jedinak belőtte. Végül 2-1-re nyertek a franciák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt