Befújták a világbajnokságok első videóbírózás utáni 11-esét

futball
2018 június 16., 09:30
comments 29

A Franciaország-Ausztrália meccsen az 54. percben, 0-0-s állásnál Risdon csúszott be Griezmann-nak, véleményes volt, a bíró nem is fújt, de úgy döntött, hogy él a mostan bevezetett lehetőséggel és visszanézi videón az esetet.

link Forrás

A két csapat addig leállt, a videózás után pedig az uruguayi Cunha befújta a büntetőt és sárgát adott Risdonnak. Griezmann magabiztosan rúgta be a büntetőt. Az addig szenvedő franciák a vezetés megszerzése után szinte azonnal gólt kaptak, Umtiti ütött bele kézzel egy beadásba. Elég egyértelmű volt, de azért ezt is visszanézték. Jedinak belőtte. Végül 2-1-re nyertek a franciák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.