Jön a brit királyi család első meleg esküvője

külföld
2018 június 16., 20:12
comments 167

Lord Ivar Mountbatten nemcsak Viktória királynő egyenesági leszármazottja, de II. Erzsébet királynő unokatestvére és Eduárd wessexi gróf legidősebb gyerekének keresztapja is - írtuk 2016-ban, amikor a brit történelem egyik legfontosabb nemesi dinasztiájának sarja coming outolt.

Most bejelentette, hogy összeházasodik a féfival, akibe 53 évesen szeretett bele.

A legmagasabb rangú bevallottan meleg brit arisztokrata nyár végén esküszik hűséget James Coyle-nak az impozáns devoni birtok kápolnájában. A döntést hármasban közölték a Daily Mail újságírójával: Lord Ivar, új kedvese, illetve korábbi felesége.

link Forrás

Egykori felesége és három gyermekének anyja, Penny a kezdetektől támogatja az új kapcsolatot, olyannyira, hogy 

ő maga fogja oltár elé vezetni korábbi férjét.

Penny azt mondta, hogy ez a gyerekeik ötlete volt. És azt is, hogy Lord Ivar kiegyensúlyozottabb, amióta James-szel él.

A királyi család állítólag nagyon támogató a párral. Az nem világos, hogy milyen nemesi címet kap James, hiszen ilyen felállásra még nincs precedens. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.