Ez a debreceni varjú csalival horgászott szombaton

Ledő Attila az alábbi szöveggel küldött el nekünk egy fantasztikus felvételt:

"Az alábbi, általam készített videót ajánlom figyelmébe. A felvétel Debrecenben készült, és egy varjú látható rajta, aki kenyérdarabbal horgászik (tudatosan), és így fog halat. Amikor ez a felvétel készült, az elázott kenyeret guberálással pótolta, és több halat is fogott ezzel a módszerrel."

Erről a videóról van szó:

Nagyon szépen köszönjük, nagyon jó látni, hogy Szily László kollégánknak szárnyas kollégái is vannak!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.