Kigyulladt a Tesla egy híres brit producer alatt

Valószínűleg az akkumulátor meghibásodása miatt menet közben gyulladt ki Michael Morris brit rendező-producer alatt a Teslája. Morris a Los Angeles-i dugóban araszolgatott, amikor előbb füstölni, majd lángolni kezdett.

Morris nagy szerencséjére ezt egy rendőrjárőr is észlelte, akik azonnal riasztották a tűzoltókat, és leintették a kocsit. Morris így sértetlenül megúszta a kalandot.

A lángoló Tesláról videó készült, ezt Morris színésznő neje, Mary McCormack hozta nyilvánosságra a Twitteren. Leírásából tudjuk, hogy a Tesla normál üzemmódban volt, nem volt bekapcsolva a robotpilótája.

William Nash, a rendőrség szóvivője szerint a Tesla komputerlogjai alapján az akkumulátorok meghibásodása okozhatta a tüzet. A Tesla közleményében "rendkívül szokatlan jelenségnek" nevezte a történteket, amit kivizsgálnak. (Via The Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.