Kolarov tökéletes szabadrúgásával vezetnek a szerbek Costa Rica ellen

56 perc kellett a szerb válogatottnak, hogy feltörje a szívósan védekező Costa Rica védelmét. Keylor Navas, a Real Madrid kapusa egy félidőn és néhány percen keresztül mindent védett, de a Roma ballábas szabadrúgás-specialistája, Alekszandar Kolarov tökéletesen végezte el a Mitrovics akasztása miatt megítélt szabadrúgást: 

Szerbia 1-0-ra vezet ezzel az E-csoport nyitómeccsén Szamarában, A csoport másik két csapata, Svájc és Brazília este 8 órától csap össze Rosztovban. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.