Kolarov tökéletes szabadrúgásával vezetnek a szerbek Costa Rica ellen

56 perc kellett a szerb válogatottnak, hogy feltörje a szívósan védekező Costa Rica védelmét. Keylor Navas, a Real Madrid kapusa egy félidőn és néhány percen keresztül mindent védett, de a Roma ballábas szabadrúgás-specialistája, Alekszandar Kolarov tökéletesen végezte el a Mitrovics akasztása miatt megítélt szabadrúgást: 

Szerbia 1-0-ra vezet ezzel az E-csoport nyitómeccsén Szamarában, A csoport másik két csapata, Svájc és Brazília este 8 órától csap össze Rosztovban. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.