Kolarov tökéletes szabadrúgásával vezetnek a szerbek Costa Rica ellen

futball
2018 június 17., 13:28
comments 8

56 perc kellett a szerb válogatottnak, hogy feltörje a szívósan védekező Costa Rica védelmét. Keylor Navas, a Real Madrid kapusa egy félidőn és néhány percen keresztül mindent védett, de a Roma ballábas szabadrúgás-specialistája, Alekszandar Kolarov tökéletesen végezte el a Mitrovics akasztása miatt megítélt szabadrúgást:

Szerbia 1-0-ra vezet ezzel az E-csoport nyitómeccsén Szamarában, A csoport másik két csapata, Svájc és Brazília este 8 órától csap össze Rosztovban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.