Lövöldöztek az éjjel egy New Jersey-i művészeti fesztiválon

Húsz sérültet kellett ellátni az éjjel a New Jersey-i Trentonban, ahol egy művészeti fesztiválon robbant ki lövöldözés. A húsz sérültből 16-ot lőtt sebekkel ápolnak, négy sérült, köztük egy 13 éves fiú állapota kritikus.

A két támadó közül az egyiket agyonlőtték, a másikat elfogták.

A rendőrség tájékoztatása szerint a két gyanúsított hajnali 2:45-kor kezdett lövöldözni. Akkor még vagy ezer vendég volt a fesztiválon, ők fejvesztve menekültek, nagy tolongás alakult ki, négyen ennek során sérültek meg. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.