Medve tépett szét egy csikót Erdélyben

Vasárnap hajnalban a Hargita megyei Csinódon egy medve letépte egy csikó fejét, egy kisebb medve pedig egy kancát sebesített meg a hátán és nyakán egy gazda udvarán. 

Egy hónapja, szintén Csinódon egy gazda tehenét ölte meg a medve. Az esetre Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke a Facebookon hívta fel a figyelmet, aki az esetre felhívja a Környezetvédelmi minisztérium figyelmét is, valamint kéri a vadásztársulatot, hogy lépjenek az ügyben. (Transindex)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.