A nagymama egyenként áldotta meg a mexikói játékosokat, meg is lett az eredménye

Paola meggyőződése, hogy a mexikóiak azért tudták lenyomni a németeket vasárnap, mert a himnuszok előtt nagymama mindenkit egyenként megáldott a tévénél. 

Az biztos, hogy ezzel nincs egyedül, mert már 6 millióan nézték meg fél nap alatt a felvételt és közel 200 ezren tovább is osztották a Twitteren. 

Van azért, aki szerint más szempontokat is érdemes mérlegelni: elemzők, köztük a coachdogge szerint a tökéletesen tolódó védekezés lehetett a kulcs, mások szerint Ochoa kapus ihletett formája döntött, de van aki szerint a lagymatag német középpályás-játék volt a bukta oka. Mexikó következő meccsén szombaton Dél-Korea ellen játszik. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.