Addig-addig kamuzta be a vállsérülést a tunéziai kapus, amíg tényleg megsérült a válla

futball
2018 június 19., 08:40
comments 27

Rögtön az angolok elleni meccs elején megsérült Muez Hasszen, a tunéziai válogatott kapusa. Az ötödik percben kivetődött Lingard elé, és kificamította a vállát. A pályán maradt még, a 14. percben óriási bravúrral védett az angolok vezető gólja előtt, arról nem tehetett, hogy a kipattanót Kane belőtte. 

link Forrás

Viszont rásérült a kificamított vállára, le kellett cserélni, könnyen között hagyta el a pályát.

photo_camera Fotó: MARK RALSTON/AFP

Muez Hasszen volt az a kapus, aki két felkészülési meccsen is eljátszotta, hogy megsérült a válla. Pont akkor, amikor lement a nap, és a ramadán szabályai szerint ételt és italt vehetnek magukhoz a muszlimok. Előbb csak úgy hirtelen összecsuklott, a vállához kapva, a társai addig kiszaladtak az oldalvonalhoz enni és inni: 

link Forrás

Aztán legalább arra figyelt, hogy ne hirtelen fájduljon meg a válla, hanem megelőzze legalább egy ütközés, a társak pedig ugyanúgy, mint az előző meccsen, kihasználták az ápolási szünetet:

link Forrás

Mindkétszer a bal vállára kamuzott be sérülést. Ami most tényleg megsérült. 

(via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.