Megrovást kapott Molnár Gyula a Liberálisokkal kötött 60 milliós, ostoba és eltitkolt megállapodásért

Hétfő este számolt be az MTI-nek Tóth Bertalan pártelnök az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának döntéséről, amely

megrovásban részesítette Molnár Gyulát, mert eltitkolta, hogy megállapodott a Liberálisokkal abban, hogy a ki tudja miért cserébe évi 60 millióval támogatják a pártot.

Tóth szerint Molnár megsértette az alapszabályt azzal, hogy nem terjesztette az országos elnökség elé a Fodor Gáborékkal kötött megállapodást. A vasárnap megválasztott pártelnök hozzátette:

"az ügy ezzel le van zárva."

Fotó: botost/444.hu

Emlékezetes: május közepén jelentette be minden előzmény nélkül a Liberálisok országgyűlési képviselője, Bősz Anett, hogy kilép a szocialisták által gründolt Párbeszéd frakcióból. Nem tapasztalt együttműködést, indokolta döntését, majd még aznap kiderült, hogy elszámolási vita áll a háttérben. Az MSZP, a Párbeszéd, és a Magyar Liberális Párt vezetői titokban aláírták a

60 MILLIÓS PAKTUMOT,

amit aztán csak kifizetni nem akartak. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.