Megrovást kapott Molnár Gyula a Liberálisokkal kötött 60 milliós, ostoba és eltitkolt megállapodásért

POLITIKA
2018 június 19., 05:57
comments 63

Hétfő este számolt be az MTI-nek Tóth Bertalan pártelnök az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának döntéséről, amely

megrovásban részesítette Molnár Gyulát, mert eltitkolta, hogy megállapodott a Liberálisokkal abban, hogy a ki tudja miért cserébe évi 60 millióval támogatják a pártot.

Tóth szerint Molnár megsértette az alapszabályt azzal, hogy nem terjesztette az országos elnökség elé a Fodor Gáborékkal kötött megállapodást. A vasárnap megválasztott pártelnök hozzátette:

"az ügy ezzel le van zárva."

photo_camera Fotó: botost/444.hu

Emlékezetes: május közepén jelentette be minden előzmény nélkül a Liberálisok országgyűlési képviselője, Bősz Anett, hogy kilép a szocialisták által gründolt Párbeszéd frakcióból. Nem tapasztalt együttműködést, indokolta döntését, majd még aznap kiderült, hogy elszámolási vita áll a háttérben. Az MSZP, a Párbeszéd, és a Magyar Liberális Párt vezetői titokban aláírták a

60 MILLIÓS PAKTUMOT,

amit aztán csak kifizetni nem akartak. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.