Szalah 11-esből szépít: Oroszország–Egyiptom 3:1

A videóbírót is bevetették Szentpéterváron, miután szabálytalankodtak az egyik egyiptomival a 16-os előterében.  Végül a játékvezető, a videós segítség alapján úgy döntött: az eset a büntetőterületen belül történt. Szalah állt a labda mögé, és Akinfejev bal keze felett magabiztosan küldte a kapu bal oldalába a labdát. A 74. percben ezzel 3-1-re alakult az állás. 

Szalah az egyiptomi futballtörténelem harmadik vébégólszerzője. Egyiptom 28 év után szerzett ismét gólt világbajnokságon.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.