Szalah 11-esből szépít: Oroszország–Egyiptom 3:1

futball
2018 június 19., 19:39
comments 11
link Forrás

A videóbírót is bevetették Szentpéterváron, miután szabálytalankodtak az egyik egyiptomival a 16-os előterében. Végül a játékvezető, a videós segítség alapján úgy döntött: az eset a büntetőterületen belül történt. Szalah állt a labda mögé, és Akinfejev bal keze felett magabiztosan küldte a kapu bal oldalába a labdát. A 74. percben ezzel 3-1-re alakult az állás.

Szalah az egyiptomi futballtörténelem harmadik vébégólszerzője. Egyiptom 28 év után szerzett ismét gólt világbajnokságon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.