A Fidesznek sikerült elkészítenie minden idők legnyomasztóbb kampányfotóját

elmebaj
2018 június 20., 06:24

Vigh László fideszes országgyűlési képviselő, Makovecz Tamás fideszes önkormányzati képviselő és Balaicz Zoltán fideszes polgármester sajtótájékoztatón járta be a 230 millió forintból felújított landorhegyi gondozóházat, ahol magukat nem zavartatva egy ott élő idős asszony szobájában így pózoltak a Mészáros Lőrinc zalai lapjától küldött fotósnak:

„Vigh László, Makovecz Tamás önkormányzati képviselő és Balaicz Zoltán. A sajtótájékoztató vendégei meg is tekintették a rekonstrukció eredményeit”
photo_camera Vigh László, Makovecz Tamás és Balaicz Zoltán. „A sajtótájékoztató vendégei meg is tekintették a rekonstrukció eredményeit.” Forrás: zaol.hu

Vajon tényleg ott tart a permanens kampányt folytató Fidesz, hogy fel sem merül bennük, hogy ez így nem a legízlésesebb?

A cikkben persze egy szó sincs arról, hogy a felújítás 205 millió forint uniós támogatásból valósult meg.

Vigh László és Balaicz Zoltán egyébként éppen 3 hónapja adta át az első zalai Burger Kinget.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.