Amnesty: Minden eszközzel küzdeni fogunk a Stop Soros ellen

"Hiába hirdeti a kormány, hogy a magyarok védelme a törvénymódosítások célja, valójában a legalapvetőbb szabadságjogaink módszeres felszámolása zajlik," írja közleményében az Amnesty International Magyarország miután az Országgyűlés elfogadta a Stop Soros törvénycsomagot szerda délután. A szervezet igazgatója, Iván Júlia kijelentette:

"kegyetlen, hogy a menedékkérőknek és menekülteknek segítőket börtönbe juttató törvényjavaslat-csomagot pont ma, a Menekültek Világnapján fogadta el az Országgyűlés.” 

A jogvédő szervezet vezetője szerint "tisztességes és kiváló végző segítőket és szakembereket büntetnek, rettenetes támadás mindenki ellen, aki az emberséget a politikai haszonnál fontosabb és maradandóbb értékének tartja életében és munkájában. Sokszor mondtuk már, de a mai mindenképpen egy új mélypont Magyarország történetében, és egy újabb dolog, ami ellen

minden lehetséges eszközzel küzdeni fogunk.”

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.