Amnesty: Minden eszközzel küzdeni fogunk a Stop Soros ellen

POLITIKA
2018 június 20., 14:14
comments 34

"Hiába hirdeti a kormány, hogy a magyarok védelme a törvénymódosítások célja, valójában a legalapvetőbb szabadságjogaink módszeres felszámolása zajlik," írja közleményében az Amnesty International Magyarország miután az Országgyűlés elfogadta a Stop Soros törvénycsomagot szerda délután. A szervezet igazgatója, Iván Júlia kijelentette:

"kegyetlen, hogy a menedékkérőknek és menekülteknek segítőket börtönbe juttató törvényjavaslat-csomagot pont ma, a Menekültek Világnapján fogadta el az Országgyűlés.”

A jogvédő szervezet vezetője szerint "tisztességes és kiváló végző segítőket és szakembereket büntetnek, rettenetes támadás mindenki ellen, aki az emberséget a politikai haszonnál fontosabb és maradandóbb értékének tartja életében és munkájában. Sokszor mondtuk már, de a mai mindenképpen egy új mélypont Magyarország történetében, és egy újabb dolog, ami ellen

minden lehetséges eszközzel küzdeni fogunk.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.