Mutatunk egy autós üldözést az új magyar animációs filmből

FILM
2018 június 20., 11:58
comments 14

Nem az egész estés animációs mozi a magyar filmművészet nagy erőssége, ezért is örömteli, hogy a Ruben Brandt, a gyűjtő előzeteseiből annyi mindenesetre kiderül, hogy Milorad Krstić akció-thrillerjének van saját hangulata és különleges látványvilága.

A szinopszis:

Különös rablássorozat rázza meg a világ leghíresebb múzeumait: egy rejtélyes bűnbanda egymás után szerzi meg a legértékesebb képeket. Hiába minden óvintézkedés, semmi sem akadályozhatja meg a Gyűjtőt (Kamarás Iván) és csapatát az újabb festmények ellopásában, a rendőrség pedig tehetetlen. Csupán Kowalski (Makranczi Zalán), a washingtoni magánnyomozó veszi észre, hogy mi a közös az ellopott műtárgyakban, de veszélybe kerül az élete, amikor beleszeret a rablóbanda femme fatale-jába, Mimibe (Hámori Gabriella). A pánikba esett biztosítótársaságok százmillió dollár jutalmat ajánlanak a nyomravezetőnek, ezt hallva pedig az alvilág is bekapcsolódik a macska-egér játékba, mindent elsöprő lavinát indítva el.

A cím fölött a film első teaserje látható, alant pedig ráadásként egy rövid részlet egy autós üldözésből, amit a forgalmazótól kaptunk.

link Forrás

A film teljes költségvetése 1 milliárd 180 millió forint, amelynek 75 százalékát, 882,5 millió forintot a Magyar Nemzeti Filmalap biztosított, míg a közvetett támogatásokból 295 millió forint érkezett. A premier novemberben lesz, de a film nyáron valamilyen módon felbukkan a VOLT Fesztiválon és a Művészetek Völgyében is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.