Orosz Mihály Zoltán élőben közvetítette, amint letartóztatják

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Orosz Mihály Zoltán volt érpataki polgármester a Facebook-oldalán élőben közvetítette, amint a rendőrök az ellene becsületsértés miatt kiadott körözés alapján letartóztatják:

Orosz Mihály Zoltánt márciusban váltották le a szabolcsi község éléről. Azért írtak ki időközi választást, mert a képviselő-testület több tagja úgy látta, a polgármester nem tudott tételesen elszámolni a kiadásokkal, és ezért 2017. december 19-én feloszlatta magát. Az Átlátszó korábban arról írt, hogy több büntetőeljárás folyik Orosz ellen, például sikkasztás, hűtlen kezelés és zaklatás gyanújával.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.