Orosz Mihály Zoltán élőben közvetítette, amint letartóztatják

bűnügy
2018 június 20., 09:30
comments 131

Orosz Mihály Zoltán volt érpataki polgármester a Facebook-oldalán élőben közvetítette, amint a rendőrök az ellene becsületsértés miatt kiadott körözés alapján letartóztatják:

link Forrás

Orosz Mihály Zoltánt márciusban váltották le a szabolcsi község éléről. Azért írtak ki időközi választást, mert a képviselő-testület több tagja úgy látta, a polgármester nem tudott tételesen elszámolni a kiadásokkal, és ezért 2017. december 19-én feloszlatta magát. Az Átlátszó korábban arról írt, hogy több büntetőeljárás folyik Orosz ellen, például sikkasztás, hűtlen kezelés és zaklatás gyanújával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.