Pinyő válthatja Rossit

2018 június 20., szerda 19:55
129

Bezárulni látszik a kör, legalábbis abban az esetben, ha igaznak bizonyulnak a csakfoci.hu értesülései és

valóban Pintér Attila válthatja a DAC edzői posztján Marco Rossit. 

Pintér Attila közös megegyezéssel váratlanul lépett le Felcsútról, hogy oda visszatérjen Benczés Miklós. Leekens ment, Marco Rossi jött, a Dunaszerdahelyi űrt meg betölti Pintér. A felvidéki csapat a Mol második emberének, Világi Oszkárnak a tulajdonában van, aki jó viszonyt ápol 

a magyar labdarúgás atyaúristenével, Orbán Viktorral.

Marco Rossi az M4Sportnak adott interjújában közben elárulta: már egy hete megkereste a szövetségi kapitányi poszttal Csányi Sándor. Kedden pedig találkoztak, aztán minden gyorsan történt. Az olasz tréner kijelentette: nem tervez nagyot változtatni Leekens keretén, igaz, nehéz is lenne. Egyszerűen ennyi "használható" játékosa van az országnak. Rossi kijelentette:

"tudom, hogy vannak, akik örülnek az érkezésemnek és olyanok is, akik kevésbé, de ez természetes. Amit ígérhetek, az a maximális profizmus, ugyanúgy fogok dolgozni, mint eddig, persze érzem, hogy most jóval nagyobb a felelősségem.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt