Valaki festékpuskával és gumilövedékkel lövöldözik az autósokra a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton

Azt írja a Blikk, hogy a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton valaki festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöz az autósokra.

Illusztráció: Mark Wahlberg a Shooter című filmben

Volt, akinek vérvörös festékkel kapták oldalba a furgonját, másnak viszont a szélvédőjét borította be a festék. A rendőrség nem találta meg a támadót/támadókat, sőt az egyik ügyben a nyomozást egy hónap után felfüggesztették. Összesen öt ügyben nyomoznak.

Nem csak a reptéri úton, hanem a párhuzamos, XVIII. kerületi Nefelejcs utcában is vadásznak az autósokra, a lap egyik olvasóját egy taxiból lőtték telibe.

A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület közölte: „Az elmúlt két hétben a gyorsforgalmi úton a Sárkány center előtti hídról »paintballal« és gumilövedékkel lövik az autókat. Ha bármilyen információval rendelkeznek, értesítsék a rendőrséget!” (Blikk)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.