Valaki festékpuskával és gumilövedékkel lövöldözik az autósokra a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton

bűnügy
2018 június 20., 06:40
comments 70

Azt írja a Blikk, hogy a Ferihegyre vezető gyorsforgalmi úton valaki festékpatronos puskával és gumilövedékkel lövöldöz az autósokra.

photo_camera Illusztráció: Mark Wahlberg a Shooter című filmben

Volt, akinek vérvörös festékkel kapták oldalba a furgonját, másnak viszont a szélvédőjét borította be a festék. A rendőrség nem találta meg a támadót/támadókat, sőt az egyik ügyben a nyomozást egy hónap után felfüggesztették. Összesen öt ügyben nyomoznak.

Nem csak a reptéri úton, hanem a párhuzamos, XVIII. kerületi Nefelejcs utcában is vadásznak az autósokra, a lap egyik olvasóját egy taxiból lőtték telibe.

A Vecsés Települési Polgárőr Egyesület közölte: „Az elmúlt két hétben a gyorsforgalmi úton a Sárkány center előtti hídról »paintballal« és gumilövedékkel lövik az autókat. Ha bármilyen információval rendelkeznek, értesítsék a rendőrséget!” (Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.