A néni rászólt a kecskeméti buszsofőrre, hogy ne telefonáljon, aki erre leszállíttatta a buszról

Az Index számolt be arról helyi lapok alapján, hogy egy fiatal kecskeméti buszsofőr leküldött egy idős nőt a buszjáratról, miután a nő megkérte, hogy ne telefonáljon vezetés közben. 

Az eset elsőnek egy helyi Facebook-csoportban pattant ki, de azóta már a  DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. is megerősítette, hogy több panasz is érkezett hozzájuk az eset miatt, és megdöbbenve értesültek róla. Belső vizsgálatot indítottak, amíg az le nem zárul, a sofőrt felmentették a munkavégzés alól, az idős nőtől pedig elnézést kértek. 

A beszámolók szerint a sofőr hosszasan beszélt vezetés közben, amikor pedig a nő ezt kifogásolta, a sofőr felháborodott, és a következő megállóban közölte, hogy addig nem megy tovább, amíg a néni le nem száll. Majd leszállt a buszról, és a járdára leülve telefontált tovább.   

Kisebb vita után végül a néni gyalog távozott. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.