Ennél jobb nem történhetett a modern futballal: a hatalmasat kamuzó Neymart legyőzte a videóbíró

futball
2018 június 22., 13:49
comments 116

0-0-ra állt Brazília Costa Rica ellen, amikor a 77. percben a bíró befújt egy 11-est Neymar lerántása miatt. Nem lehetett látni pontosan mi történt, de a bíró visszanézte a jelentet és visszavonta a döntését, mert Neymar egy oltári kamut játszott el.

Itt talán jobban látszik:

Neymarnak nem nagyon ment addig, egyszer beleszáltt Navasba, az eljátszott 11-es előtt pedig kihagyott egy óriási helyzetet. 

Eleve sokat vitatkozott, állítólag a szünetben még a folyóson is győzködte a bírót, aki meg is alázta utána meccs közben.

A visszavont 11-es után Neymar annyira felidegesítette magát, hogy pár perccel később belebokszolt a labdába, sárgát kapott a hisztiért. 

A meccs végén aztán Brazília végül legyőzte Costa Ricát, előbb Coutinho lőtt gólt, aztán Neymar is betalált. A meccs végén elsírta magát. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt