Fake news volt az argentin vereség!!!

Nem hittem a szememnek, amikor csütörtök este, valamivel kilenc óra után Caballero kapus nyeglén Ante Rebićhez emel egy hazaadást, amit Rebić lenyűgöző mozdulattal, kapásból bevágott a kapuba.

Egy birtokunkba került felvétel alapján joggal kétkedtem. Bár egészen mostanáig meggyőződésem volt, hogy a meccset a horvátok 3:0-ra megnyerték, most végre kiderült az igazság:

Igen, jól látják. Bár a világsajtó egyhangúan próbálja elhitetni velünk a horvátok győzelmét, a valóságban az argentinok Enzo Perez első félidőben szerzett bombagóljával 1:0-ra megnyerték a meccset. A FIFA hivatalos Youtube-csatornáján közben még mindig ez a propagandavideó látható:

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.