Fake news volt az argentin vereség!!!

Nem hittem a szememnek, amikor csütörtök este, valamivel kilenc óra után Caballero kapus nyeglén Ante Rebićhez emel egy hazaadást, amit Rebić lenyűgöző mozdulattal, kapásból bevágott a kapuba.

Egy birtokunkba került felvétel alapján joggal kétkedtem. Bár egészen mostanáig meggyőződésem volt, hogy a meccset a horvátok 3:0-ra megnyerték, most végre kiderült az igazság:

Igen, jól látják. Bár a világsajtó egyhangúan próbálja elhitetni velünk a horvátok győzelmét, a valóságban az argentinok Enzo Perez első félidőben szerzett bombagóljával 1:0-ra megnyerték a meccset. A FIFA hivatalos Youtube-csatornáján közben még mindig ez a propagandavideó látható:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.