Fake news volt az argentin vereség!!!

futball
2018 június 22., 12:11

Nem hittem a szememnek, amikor csütörtök este, valamivel kilenc óra után Caballero kapus nyeglén Ante Rebićhez emel egy hazaadást, amit Rebić lenyűgöző mozdulattal, kapásból bevágott a kapuba.

Egy birtokunkba került felvétel alapján joggal kétkedtem. Bár egészen mostanáig meggyőződésem volt, hogy a meccset a horvátok 3:0-ra megnyerték, most végre kiderült az igazság:

link Forrás

Igen, jól látják. Bár a világsajtó egyhangúan próbálja elhitetni velünk a horvátok győzelmét, a valóságban az argentinok Enzo Perez első félidőben szerzett bombagóljával 1:0-ra megnyerték a meccset. A FIFA hivatalos Youtube-csatornáján közben még mindig ez a propagandavideó látható:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.