Újra elindította a válást Hosszú Katinka és Shane Tusup

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Blikk értesülése szerint folytatódik az úszónő és edzője korábban felfüggesztett válópere. Hosszú Katinka februárban adta be a válópert, majd a házaspár látványosan kibékült, hogy aztán Shane Tusup kapcsolatuk végjátékát roppant méltatlan módon, a nyilvánosság előtt folytassa le. Az edző-férj azzal vádolta Hosszút, megcsalta, erről egy Facebook-oldalára posztolt (kézzel aláírt) posztban írt. Házasságuk válsága nyomán viszont végre kiderült, hogy az úszónő klubja ingyen használta a közpénzből épült Duna Arénát. Ez azóta változott, a felek ideiglenesen megállapodtak, az átmeneti szerződés a hónap végén jár le. 


A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.