Újra elindította a válást Hosszú Katinka és Shane Tusup

A Blikk értesülése szerint folytatódik az úszónő és edzője korábban felfüggesztett válópere. Hosszú Katinka februárban adta be a válópert, majd a házaspár látványosan kibékült, hogy aztán Shane Tusup kapcsolatuk végjátékát roppant méltatlan módon, a nyilvánosság előtt folytassa le. Az edző-férj azzal vádolta Hosszút, megcsalta, erről egy Facebook-oldalára posztolt (kézzel aláírt) posztban írt. Házasságuk válsága nyomán viszont végre kiderült, hogy az úszónő klubja ingyen használta a közpénzből épült Duna Arénát. Ez azóta változott, a felek ideiglenesen megállapodtak, az átmeneti szerződés a hónap végén jár le. 


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.