Medveszerűség úszik a Holt-Tiszán Szolnoknál

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Április a Fideszé, május a szurikátáké, június pedig a medvék hónapja volt eddig Magyarországon, dugig voltak a hírek azzal, hogy mindenfelé Szlovákiából szalajtott medvék kószálnak az Alföldön. Aztán bekerítették őket, meg elvesztették a nyomukat, meg elaltatták, meg tanácskoztak, hogy mi legyen velük, ide-oda szállították, elengedték, újra elfogták, megszökött, megint üldözőbe vették. Szóval volt minden. Szakemberek már azt mondják, több medve is lehet az országban, a magyar név tehát megint szép lett, Trianon sem tört meg bennünket, újra a medve-nagyhatalmak státuszába törünk.

A legfrissebb medveészlelés a Holt-Tiszán történt, és nem is akármilyen medveészlelés volt ez, ha hiszik, ha nem,

úszott a medve.

A vízben.

Így:

A képeket és a videót készítők szerint a medvét Szolnoknál kapták lencsevégre. Beszámolt erről a Mi Abonyunk is, akik arról találgatnak, hogy az úszó medve a korábban befogott, majd olajra lépő Abonyi Medve lehet.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.