Összeházasodott ez a két ember

Összeházasodott Rose Leslie és Kit Harington, akik a Trónok harca című HBO-sorozat miatt lettek ismertek, amiben egyébként szintén szerelmespárt alakítanak. A két 31 éves színész még 2012-ben ismerkedett meg, épp a Trónok harca forgatásán.

Fotó: FREDERICK M. BROWN/AFP

Az esküvőt a menyasszony családjának 900 éves skóciai kastélyában tartották, és a vendégek közt ott volt a sorozat több sztárja is, például a Tyrion Lannistert alakító  Peter Dinklage vagy a Daenerys Targaryent játszó Emilia Clarke. (AP)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.