Szájer: Brüsszel már 8 éve támadja Magyarországot

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szájer József fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorának vendége volt, és felmondta a kötelező leckét: migráció, migráció, migráció.

Szerinte az EU központja immár nyolc éve támadja rágalmakkal Magyarországot, és a mostani, a magyar jogállamiságról szóló jelentés célja is csak annyi, hogy az EU megfélemlítse a magyarokat, és eltántorítsa őket a migrációt ellenző, határozott állásponttól. 

Szájer emellett kiemelte, hogy az Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) szerdai ülésén a Magyarországgal szembeni álláspontot fél órában fejthették ki a magyar jogállamiság helyzetéről szóló Sargentini-jelentés vitájában, míg a védekezésre alig 4-5 perc jutott.

A képviselő szerint ez is bizonyítja, hogy a brüsszeli baloldali politikusok percenként hivatkoznak a jogállamiságra, miközben annak legelemibb feltételeit sem teljesítik, 

tulajdonképpen diktátorokként viselkednek.

A Sargentini-jelentés készítői ráadásul bejelentették, az európai jogon túli kérdéseket is vizsgálnak, noha az Európai Uniónak nincs felhatalmazása az olyan ügyek vizsgálatára, mint a nyugdíjak mértéke, a nők száma a politikában, vagy az oktatási kérdések. Szájer József szerint ezért ezekre alapozva nem is lehet szankcionálni Magyarországot, ami pedig ezek nélkül marad, az vagy „nyílt hazugság”, vagy olyan „lezárt ügyek”, mint a média és a bírók helyzete.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.