Agárstadionnal, öttusaközponttal és szlalom kajak-kenu-pályával gazdagodik Magyarország

gazdaság
2018 június 25., 08:39
comments 95

Multifunkciós agárstadion, valamint nemzeti öttusaközpont helyszínéül szolgáló komplexum, így uszoda, fedeles lovarda, vívóterem épülhet két éven belül a Kincsem Parkhoz - írja a Világgazdaság. A lap szerint a park öt év alatt megháromszorozta bevételét, miközben megduplázta látogatószámát is, és ez példátlan a lósport, illetve a nemzetközi lóversenyfogadás történetében, de a cél, hogy öt éven belül önfenntartó legyen az ágazat, ezért viszont még tovább kellene növelni a látogatószámot.

Közben épül-szépül a Kiskörei Vízerőmű környezete is, az EU közbeszerzési adatbázisa szerint épp szlalom kajak-kenu-pálya épül ott, kicsit kevesebb mint 150 millió forintból.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.