Az évtized leleplezése: Kontrát Károly a parlamentben járt túl a saját eszén

A hétfő a parlamentben Vadai Ágnes napirendelőtti felszólalásával indult. Az ellenzéki képviselő arról kérdezte a kormányt, mit terveznek tenni azzal, hogy a Kaspersky Lab vírusirtóit egyre több ország hivatalos szervei tiltják le, mivel sok szálon kötődik az orosz államhoz, és hogy nem tervez-e Magyarország is kezdeni ezzel valamit, hiszen a parlamenti gépeken is fenn van az USA-ban már használatra nem ajánlott szoftver. 

Vadai felszólalására Kontrát Károly államtitkár válaszolt, aki kitért arra is, hogy már megint alaptalanul vádolják oroszbarátsággal a kormányt. Közben viszont elkövette az évtized logikai hátrabukfencét: 

Látható, ahogy a váratlan húzásra Kontrát párttársa, Nyitrai Zsolt is felkapta a fejét. 

A teljes jelenet a Fidesz rakta ki a Youtube-oldalára. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.