Az évtized leleplezése: Kontrát Károly a parlamentben járt túl a saját eszén

politika
2018 június 25., 11:37
comments 122

A hétfő a parlamentben Vadai Ágnes napirendelőtti felszólalásával indult. Az ellenzéki képviselő arról kérdezte a kormányt, mit terveznek tenni azzal, hogy a Kaspersky Lab vírusirtóit egyre több ország hivatalos szervei tiltják le, mivel sok szálon kötődik az orosz államhoz, és hogy nem tervez-e Magyarország is kezdeni ezzel valamit, hiszen a parlamenti gépeken is fenn van az USA-ban már használatra nem ajánlott szoftver. 

Vadai felszólalására Kontrát Károly államtitkár válaszolt, aki kitért arra is, hogy már megint alaptalanul vádolják oroszbarátsággal a kormányt. Közben viszont elkövette az évtized logikai hátrabukfencét: 

link Forrás

Látható, ahogy a váratlan húzásra Kontrát párttársa, Nyitrai Zsolt is felkapta a fejét. 

A teljes jelenet a Fidesz rakta ki a Youtube-oldalára. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.