Szabadon kóborló kutya támadta meg Adrienn kutyáját Tökölön, 11-szer a nő kezébe is beleharapott

Adrienn Tökölön sétáltatta 7 éves kutyáját, Bonifácot, amikor egy szabadon kóborló - a szemtanúk szerint staffordshire terrier - futva megindult feléjük. Adrienn próbálta idejében felkapni a saját kutyáját, de elkésett, a másik már addigra elkapta Bonifác lábát.

A nő úgy próbálta megmenteni a kutyáját, hogy igyekezett szétválasztani a két állatot, de eközben a támadó kutya 11-szer az ő kezébe is beleharapott.

Szerencsére sokan hallották a nő segélykiáltásait. Egy férfi vascsővel kezdte verni a terriert, egy másik pedig hideg vizet öntött rá, mire az elengedte az áldozatait.

Adrienn kezét el kellett látni a harapások miatt, Bonifác egyik hátsó lába eltört.

A rendőrség vizsgálja az ügyet, de hogy mi lesz a támadó kutya gazdájával, az a kórházi szakvéleményen múlik, azon, hogy Adriennek súlyos vagy könnyű sérüléseket okozott. (Blikk)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.