Szabadon kóborló kutya támadta meg Adrienn kutyáját Tökölön, 11-szer a nő kezébe is beleharapott

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Adrienn Tökölön sétáltatta 7 éves kutyáját, Bonifácot, amikor egy szabadon kóborló - a szemtanúk szerint staffordshire terrier - futva megindult feléjük. Adrienn próbálta idejében felkapni a saját kutyáját, de elkésett, a másik már addigra elkapta Bonifác lábát.

A nő úgy próbálta megmenteni a kutyáját, hogy igyekezett szétválasztani a két állatot, de eközben a támadó kutya 11-szer az ő kezébe is beleharapott.

Szerencsére sokan hallották a nő segélykiáltásait. Egy férfi vascsővel kezdte verni a terriert, egy másik pedig hideg vizet öntött rá, mire az elengedte az áldozatait.

Adrienn kezét el kellett látni a harapások miatt, Bonifác egyik hátsó lába eltört.

A rendőrség vizsgálja az ügyet, de hogy mi lesz a támadó kutya gazdájával, az a kórházi szakvéleményen múlik, azon, hogy Adriennek súlyos vagy könnyű sérüléseket okozott. (Blikk)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.