Horvát-belga döntő lesz, lemodelleztem

futball
2018 június 26., 09:20
comments 147

Ahogy kezd a vébén kialakulni a csoportok végeredménye, mindenki azt találgatja, milyen ágra kerül a kedvenc csapata. Hogy ez egyszerűbb legyen, a FiveThirtyEight leprogramozott egy oldalt, ahol csak be kell pipálnunk az általunk valószínűnek tartott csoporthelyezéseket, és máris kiadja az ágrajzot.

Ha ez nem lenne elég, még valószínűségeket is ad, amikkel könnyebb lehet kalkulálni.

link Forrás

Az én pipáim szerint Belgium megnyeri a csoportját, majd Kolumbiát, Brazíliát és Franciaországot lenyomva jut a döntőbe. A horvátok útja ugyanide Dánián, Spanyolországon és Mexikón át vezet.

Aztán persze lehet, hogy nem így lesz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.