Mindenkit átvertek a spanyolok azzal, hogy az egyenlítő góljuk előtt a másik oldalról végezték el a szögletet

futball
2018 június 26., 07:59
comments 110

Hosszas videózás után adta csak meg a spanyolok 91. percben szerzett egyenlítő gólját Marokkó ellen az üzbég Irmatov. 

link Forrás

A marokkóiak már azt is reklamálták, hogy egyáltalán miért rúghattak szögletet a spanyolok, mert nekik kellett volna jönniük kirúgással.

link Forrás

A bíró nem vette észre, hogy kint volt a labda, Rodrigo beadta, a marokkói védő kifejelte, Irmatov szögletet jelzett. Ami viszont a spanyolok nem azon az oldalon végeztek el, ahová a bíró jelezte. 

A másik oldalról elvégzett villámgyors szöglet láthatóan még az elbambuló bírót is meglepte, kereste, hogy mi történt azon az oldalon, ahonnan a szögletet várta.  

Aspas kihasználta, hogy egyedül maradt, és egyenlített.

link Forrás

A marokkóiak azt is reklamálták, hogy les volt, centiken múlt, de ebben nem volt igazuk.

(m4sport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.