Mindenkit átvertek a spanyolok azzal, hogy az egyenlítő góljuk előtt a másik oldalról végezték el a szögletet

Hosszas videózás után adta csak meg a spanyolok 91. percben szerzett egyenlítő gólját Marokkó ellen az üzbég Irmatov. 

A marokkóiak már azt is reklamálták, hogy egyáltalán miért rúghattak szögletet a spanyolok, mert nekik kellett volna jönniük kirúgással.

A bíró nem vette észre, hogy kint volt a labda, Rodrigo beadta, a marokkói védő kifejelte, Irmatov szögletet jelzett. Ami viszont a spanyolok nem azon az oldalon végeztek el, ahová a bíró jelezte. 

A másik oldalról elvégzett villámgyors szöglet láthatóan még az elbambuló bírót is meglepte, kereste, hogy mi történt azon az oldalon, ahonnan a szögletet várta.  

Aspas kihasználta, hogy egyedül maradt, és egyenlített.

A marokkóiak azt is reklamálták, hogy les volt, centiken múlt, de ebben nem volt igazuk.

(m4sport)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.