Drogokat és 202 okmányt találtak egy óbudai lakásban

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az óbudai nyomozók kedden 17 óra körül Budapesten, a III. kerületi Hadriánusz utcában intézkedtek két férfival szemben. A 19 éves budaörsi Gy. B. Zsolttól csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le, a 47 éves epöli lakos motorkerékpárjának csomagtartójában viszont 49,7 gramm kábítószergyanús fehér port, 50,5 gramm zöld növényi törmeléket és 300 ezer forintot találtak.

A nyomozók később az epöli férfi óbudai tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol további 100 gramm zöld növényi törmeléket, 100 gramm kábítószergyanús fehér port és három üvegfiolában kábítószergyanús átlátszó folyadékot találtak.

Fotó: police.hu

A rendőrök továbbá egy bőröndbe rejtve, 202 különböző oklevelet, nyelvvizsga és iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt foglaltak le. Az iratokat szakértő vizsgálja.

Fotó: police.hu

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit előállították. Gy. B. Zsoltot kábítószer-birtoklás vétség miatt hallgatták ki, a 47 éves férfit őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.