Drogokat és 202 okmányt találtak egy óbudai lakásban

bűnügy
2018 június 27., 09:26

Az óbudai nyomozók kedden 17 óra körül Budapesten, a III. kerületi Hadriánusz utcában intézkedtek két férfival szemben. A 19 éves budaörsi Gy. B. Zsolttól csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le, a 47 éves epöli lakos motorkerékpárjának csomagtartójában viszont 49,7 gramm kábítószergyanús fehér port, 50,5 gramm zöld növényi törmeléket és 300 ezer forintot találtak.

link Forrás

A nyomozók később az epöli férfi óbudai tartózkodási helyén házkutatást tartottak, ahol további 100 gramm zöld növényi törmeléket, 100 gramm kábítószergyanús fehér port és három üvegfiolában kábítószergyanús átlátszó folyadékot találtak.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök továbbá egy bőröndbe rejtve, 202 különböző oklevelet, nyelvvizsga és iskolai végzettséget igazoló bizonyítványt foglaltak le. Az iratokat szakértő vizsgálja.

photo_camera Fotó: police.hu

A BRFK III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a két férfit előállították. Gy. B. Zsoltot kábítószer-birtoklás vétség miatt hallgatták ki, a 47 éves férfit őrizetbe vették, és kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Előzetesbe kerülhet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.