Év végéig Hosszú Katinka klubja használja a Duna Arénát

sport
2018 június 27., 17:00
comments 91

Saját magával került ellentmondásba a Duna Aréna üzemeltetése: 

június elején Facebook-oldalukon azt közölték, hogy sikerült megállapodni Hosszú Katinka klubjával, és egy hónapig még biztosan az Iron Aquatics használja az uszodát úgy, hogy még fizetnek is érte.

Most pedig  Varga Csaba, az aréna üzemeltetési igazgatója a HírTV-nek azt mondta, hogy

"nem egy hónapos volt, ott volt egy kommunikációs félreértés valószínűleg. Az Ironnal a mi kapcsolatunk folyamatos, és jelen pillanatban év végig van érvényes szerződésünk velük."

Dobpergés: Varga szerint fizetnek az év végéig tartó bérletért. Hogy mennyit, nem tudni. Ahogy azt sem, hogy egyáltalán hogy került az Iron Aquaticshoz a létesítmény használata, és júniusig miért nem kellett fizetniük érte.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.