Hibátlan: nem tudtak megállapodni az önkormányzattal, a Tour de Hongrie kerékpárverseny nem érinti idén Budapestet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Red Bull Air Race után hibátlan időzítéssel érkezett a hír a legnagyobb magyar kerékpárverseny szervezőitől:

nem tudtak megállapodni a fővárosi önkormányzattal, ezért a Tour e Hongrie mezőnye idén nem teker Budapesten.

A szervezők szerint az augusztus 20-i ünnepi események miatt nem jutottak megállapodásra, igaz, a befutót egy nappal korábban tervezték. Hozzáteszik:

keresik a legjobb, sportszakmai és média szempontok alapján is megfelelő új helyszínt és útvonalat az augusztus 19-i záró szakasz megrendezésére, amely az eredeti tervek szerint egy 78 kilométeres budapesti körpályás etap lett volna.

Ennek ellenére elkötelezettek, hogy a jövőben Budapestet is érintse a körverseny. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.