Jaj! Megmagyarázhatatlan számok jöttek Kósa feleségének cégéről

politika
2018 június 27., 13:14
comments 41

A Népszava ismét megnézte a Tocó-Pece Kft. cégadatait, amikben semmi nyoma a Kósa Lajos által korábban emlegetettet hitelállománynak, törlesztésnek. Sőt, az eladás előtti 24 milliós kötelezettségállomány tavaly 15 millióra csökkent. A Kósa által említett százmilliós hitel amúgy is életszerűtlen lett volna: ki ad kölcsön ekkora összegben egy papíron éveken át érdemi bevételt nem produkáló, veszteséges cégnek. A lap ezért ismét megkereste Kósát, hogy adjon magyarázatot a megmagyarázhatatlanra. A bukott tárca nélküli miniszter ezzel meg sem próbálkozott, inkább kijelentette:

"nem közszereplő magánemberek magánügyleteivel kapcsolatban eddig sem tudtam, és ezután sem fogok tudni felvilágosítást adni."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.