Két évre kizárták az AC Milan-t az Európa Ligából

sport
2018 június 27., 16:43
comments 29

A pénzügyi szabályok megsértése miatt kizárta két Európa Liga idényből az AC Milant az UEFa. Mivel a Serie A-ben hatodik helyen végző csapat kvalifikálta magát a most kezdődő sorozatra, az ítélet azonnal hatályba is lép. Helyettük valószínűleg a hetedik helyen záró Atalanta indulhat. Hogy pontosan miben találták bűnösnek a csapatot, egyelőre nem közölték.

Az AC Milant tavaly tavasszal vásárolták meg kínai befektetők, nyáron pedig több mint 200 millió eurót vertek el igazolásokra.

(MTI/BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.