Orbán fogadta Izrael nemzetbiztonsági főtanácsadóját

2018 június 27., szerda 10:02
26

Orbán Viktor miniszterelnök szerda délelőtt az Országházban megbeszélést folytatott Meir Ben-Sabattal, Izrael nemzetbiztonsági főtanácsadójával – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Meir Ben-Sabatot az Országházban 2018. június 27-én. Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda//MTI/MTVA

Meir Ben-Sabat a visegrádi országok és Izrael biztonságpolitikával foglalkozó főtanácsadóinak értekezletére érkezett Budapestre.

Orbán Viktor miniszterelnök (j3) fogadja Meir Ben-Sabatot (elöl b) az Országházban 2018. június 27-én. A kormányfő mellett Czukor József miniszterelnöki főtanácsadó (b4). Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda//MTI/MTVA

Havasi szerint a magyar miniszterelnökkel folytatott megbeszélésén Európa és a Közel-Kelet biztonsági kihívásairól volt szó, és egyeztettek Orbán Viktor júliusban esedékes hivatalos izraeli útjáról is.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt