Vezet Svédország Mexikó ellen, és ez nagyon rossz hír a németeknek

futball
2018 június 27., 15:17
comments 96

Az F csoport utolsó körében a svédek az 50. percben megszerezték a vezetést Mexikó ellen, ezzel jelenleg vezetik a csoportot, második Mexikó, a németek pedig kiesésre állnak, mert egyelőre nem bírnak a párhuzamosan futó meccsen Dél-Koreával. A németek az első félidőben pocsékul, lélektelenül játszottak, de éppen akkor hagytak ki egy nagy helyzetet, amikor a svédek megszerezték a vezetést. Ha változás lesz, jelezzük. 

link Forrás

A németekkel 1986 óta nem fordult elő, hogy egyik csoportmeccsen sem vezettek a félidőben. Ahogy most áll, nekik még az sem elég, ha Mexikó egyenlít Sévdország ellen, mert úgy is kiesnek, gólt kéne lőniük Dél-Koreának. 

A 62. percben Granqvist 11-esből megduplázta a svédek előnyét, 2-0, a németek továbbra is 0-0-ra állnak a másik meccsen, így a svédek mellett jelenleg Mexikó a továbbjutó a csoportból.

A 72. percben már 3-0 a svédeknek, a másik meccsen egykapuzó németek még mindig 0-0-ra állnak. 

Ennek a meccsnek vége, de a másikon Dél-Korea megszerezte a vezetést a 92. percben!!! Németország csoportutolsóként eshet ki. Rúgtak még egyet a koreaiak, Németország kiesett, Mexikó a nagy verés ellenére továbbment. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.