De luxe véleménybuborékot tesztel a Facebook

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Agyadra megy a focivébé? Véletlenül se akarsz semmit megtudni arról, hogy mi történt a kedvenc sorozatod következő részében, amit még nem láttál? Idegösszeomlást kapsz, ha meglátod Németh Szilárd fejét? Hamarosan eljöhet a te időd!

Chris Messina fejlesztő a Facebook mobilappjának forráskódját böngészve egy új funkciót fedezett fel, amivel kulcsszó alapján lehet majd szűrni, hogy mi jelenjen meg a news feedben. A funkciót pár szerencsés felhasználó már élvezheti, zajlanak a bevezetés előtti tesztek.

Az új kulcsszó alapú szűrővel megadhatjuk, hogy milyen kifejezéseket tartalmazó posztok ne jelenjenek meg a feedben. Így a jövőben lehetőségünk lesz még jobban saját magunkra szabnunk a minket körülvevő véleménybuborékot, ami jelentősen javíthatja a közérzetünket egészen addig, amíg a valóságban ki nem derül, hogy igazából nem mindenki gondolja azt a világról, amit mi. (Via 24.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.