De luxe véleménybuborékot tesztel a Facebook

Agyadra megy a focivébé? Véletlenül se akarsz semmit megtudni arról, hogy mi történt a kedvenc sorozatod következő részében, amit még nem láttál? Idegösszeomlást kapsz, ha meglátod Németh Szilárd fejét? Hamarosan eljöhet a te időd!

Chris Messina fejlesztő a Facebook mobilappjának forráskódját böngészve egy új funkciót fedezett fel, amivel kulcsszó alapján lehet majd szűrni, hogy mi jelenjen meg a news feedben. A funkciót pár szerencsés felhasználó már élvezheti, zajlanak a bevezetés előtti tesztek.

Az új kulcsszó alapú szűrővel megadhatjuk, hogy milyen kifejezéseket tartalmazó posztok ne jelenjenek meg a feedben. Így a jövőben lehetőségünk lesz még jobban saját magunkra szabnunk a minket körülvevő véleménybuborékot, ami jelentősen javíthatja a közérzetünket egészen addig, amíg a valóságban ki nem derül, hogy igazából nem mindenki gondolja azt a világról, amit mi. (Via 24.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.