Dögrováson van a forint

gazdaság
2018 június 28., 06:15
comments 381

Reggel a nemzetközi devizakereskedelemben a forint árfolyama a történelmi mélypontja közelében stagnált az euróval szemben, míg a dollárral és a svájci frankkal szemben 1 éves mélypontra csökkent.

Az eurót reggel 8 órakor 327,71 forinton jegyezték a szerda esti 327,85 forint után. Szerdán az euró jegyzése 328 forint felett is járt, ahol a forint történelmi mélypontot állított be.

A dollárral és a svájci frankkal szemben a forint gyengült: a dollár jegyzése a szerda esti 282,93 forintról 283,53-ra, a svájci franké pedig 283,79-ről 284,24 forintra emelkedett reggelre. A dollár és a svájci frank esetében a csütörtök reggel elért árfolyam nagyjából 1 éves csúcsnak felel meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.