Feladták a hajszát a londoni futó után, aki belökött egy nőt egy busz elé

Megrázó bűncselekmény történt 2017. május 5-én kora reggel Londonban. Egy dzsoggingoló férfi a Putney-hídon minden látható ok nélkül fellökött egy vele szembe sétáló nőt. A nő a járda szélére esett, feje belógott a buszsávba, ahol érkezett is a 403-as járat. A nő szerencséjére a buszvezető reflexei kivételesen jók voltak, félre tudta rántani a kormányt.

Az eset nagy felháborodást váltott ki, a térfigyelő kamerák és a busz biztonsági kamerájának felvételei alapján azonnal hajsza indult a tettes után. Az azóta eltelt több mint egy évben 50-en kerültek a rendőrség látókörébe, de egyikükről se bizonyosodott be a bűncselekmény elkövetése. Sőt, a meghallgatásaikon se derült ki semmi érdemi.

Így most, bő egy év után felhagynak a nyomozással. "Az esetet a lehető legteljesebb mértékben kivizsgáltuk, minden értelmezhető nyomot felgöngyölítettünk. A gyanúsítottat nem sikerült azonosítanunk, így lezárjuk a nyomozást. Amennyiben új információk kerülnek nyilvánosságra, azokat megvizsgáljuk" - nyilatkozta a Metropolitan Police szóvivője. (Via Vice)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.