Feladták a hajszát a londoni futó után, aki belökött egy nőt egy busz elé

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Megrázó bűncselekmény történt 2017. május 5-én kora reggel Londonban. Egy dzsoggingoló férfi a Putney-hídon minden látható ok nélkül fellökött egy vele szembe sétáló nőt. A nő a járda szélére esett, feje belógott a buszsávba, ahol érkezett is a 403-as járat. A nő szerencséjére a buszvezető reflexei kivételesen jók voltak, félre tudta rántani a kormányt.

Az eset nagy felháborodást váltott ki, a térfigyelő kamerák és a busz biztonsági kamerájának felvételei alapján azonnal hajsza indult a tettes után. Az azóta eltelt több mint egy évben 50-en kerültek a rendőrség látókörébe, de egyikükről se bizonyosodott be a bűncselekmény elkövetése. Sőt, a meghallgatásaikon se derült ki semmi érdemi.

Így most, bő egy év után felhagynak a nyomozással. "Az esetet a lehető legteljesebb mértékben kivizsgáltuk, minden értelmezhető nyomot felgöngyölítettünk. A gyanúsítottat nem sikerült azonosítanunk, így lezárjuk a nyomozást. Amennyiben új információk kerülnek nyilvánosságra, azokat megvizsgáljuk" - nyilatkozta a Metropolitan Police szóvivője. (Via Vice)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 6,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.