Tequilával itatták a mexikói szurkerek a koreai nagykövetet

Tbg
futball
2018 június 28., 16:42
comments 57

Tequilával itatták a mexikói szurkolók a koreai nagykövetet Mexikóvárosban, miután a távol-keleti csapat megverte és ezzel búcsúztatta a címvédő németeket a focivilágbajnokságon.

Az akcióról videóit is készítettek a lelkes mexikóiak, akik egyébként annak ellenére együtt örvendeztek a svédekkel, hogy kikaptak tőlük 0-3-ra.

A koreai nagykövetésg a Lomas de Chapultepec negyedben található, ezt keresték fel a szurkolók, többen koreai zászlókkal érkeztek. Üdvrivalgással köszöntötték a koreai követség dolgozóit, az egyik konzult a vállukra kaptak és körbevitték, majd megitatták.

link Forrás

A Telegraph arról is ír, hogy a mexikói Aeromexico légitársaság 20%-os kedvezményt ajánlott fel a Koreába utazóknak. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.