11 (!) év után Török Márk lemondott a hallgatói önkormányzat vezetéséről

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Távozik a HÖK-idol -  erősítette meg a hírt az érdekképviselet távozó vezetője a 24.hu-nak. A tisztjéről most lemondott Török Márk 2007 óta volt a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának (SZTE EHÖK) elnöke. Minden idők legelmozdíthatatlanabb hökösének távozásáról a szegedma.hu írt még csütörtökön, a cikket azonban eltávolították, majd újra feltették az oldalra. Török helyét július közepétől Papp Viola veszi át. 

Török Márk a 24.hu-nak azt mondta, elmúlt már harminc, ez az egyik oka, hogy lemondott. A másik a rektorváltás. Ja, és még az, hogy a hallgatói önkormányzat  felügyelő bizottsági tagjának választották. 

Török Márk 2003 óta egyetemista, legutóbb egy hónapja írtuk meg egyedülálló történetét.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.